به گزارش قدس آنلاین وبه نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی البرز، رحیم بنامولائی صبح یکشنبه در نشست مشترک با رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق گفت: آن دسته از فعالان اقتصادی استان البرز که با مشکل مالی مواجه اند و یا تولید واحد هایشان به مرز اشباع رسیده است می توانند برای احیاء واحد صنعتی خود و ورود به بازار عراق در این کشور سرمایه گذاری کنند.
وی تاکید کرد: عراقی ها برای سرمایه گذاری ایرانیان در عراق بیشتر شهر “حله” را که مشکل کمبود برق و آب ندارد توصیه می کنند.
بنامولایی اضافه کرد: اینگونه سرمایه گذاری ها وابستگی اقتصادی ایجاد می کند که این مزیت مسیر را برای ارائه خدمات مهندسی کشورمان به عراق در قالب دانش فنی و تعمیرات هموار می کند.
وی اظهار امیدواری کرد در کشور سوریه و دیگر کشورهای مورد نظر جمهوری اسلامی نیز بستر برای انتقال کالا و تکنولوژی ایران همراه با تعمیرات لجستیک فراهم شود.
رییس اتاق بازرگانی البرز با اشاره به پیشنهاد اتاق مشترک ایران و عراق به همکاری های صنعتی در آن کشور گفت: استان البرز در راستای این همکاری از ظرفیت و پتانسیل خوبی برخوردار است.
رییس اتاق مشترک ایران و عراق نیز دراین نشست طی سخنانی حمایت از فعالان اقتصادی، پیگیری مشکلاتو توانمند سازی علمی و کاربردی را سه وظیفه مهم اتاق های بازرگانی عنوان کرد.
حمید حسینی گفت: اتاق بازرگانی البرز از معدود اتاق هائی است که هر سه مسوولیت را به نحو احسن و شایسته انجام می دهد.
وی با اشاره به واحد آموزش و پژوهش و نیز نمایشگاه دائمی توانمندی های تولیدی و صنعتی استان البرز گفت: در این استان قدم های خوبی در رفع مشکلات فعالان اقتصادی، بازار سازی و توسعه صادرات برداشته شده است
حسینی اضافه کرد: فضای اقتصادی که در اتاق البرز ایجاد شده و نمایشگاه منحصر به فرد از توانمندی های تولیدی و صنعتی فرصت مناسبی را برای معرفی ظرفیت های صنعتی استان به هیات های تجاری ایجاد کرده است.
وی گفت: استان البرز در بحث دارو و مواد غذایی می تواند سهم بیشتری از بازار عراق را به خود اختصاص دهد
این مسئول همچنین با اشاره به ظرفیت استان البرز در تولید لوازم یدکی، خودرو، پلاستیک و دام و طیور گفت: استان البرز در این زمینه ها نیز می تواند سهم قابل توجهی از بازارهای عراق را کسب کند.
نظر شما